Veiligheidsbericht Philips HS1 AED electroden


URGENT!
 
Veiligheidsbericht Philips HS1 AED elektroden
 
Beste relatie,
 
Na het uitblijven van uw reactie op het toegestuurde veiligheidsbericht over de Philips HS1 AED elektroden, ontvangt u hierbij opnieuw een herinnering. Wij verzoeken u nogmaals vriendelijk, maar dringend, kennis te nemen van dit veiligheidsbericht en dit binnen 7 dagen aan ons te bevestigen door het invullen van het digitale antwoordformulier via de rode button onderaan deze mail. Indien u het formulier al heeft ingevuld, beschouw dit bericht dan als niet verzonden.
 
Philips heeft een mogelijk probleem vastgesteld bij 2 typen Philips AED elektroden. Het gaat hierbij om de volgende typen:
M5071A – volwassenen elektroden voor de HS1 AED
M5072A – baby/kind elektroden voor de HS1 AED
 
Philips heeft vastgesteld dat de gel op deze AED-elektroden kan loslaten bij het verwijderen van de gele beschermlaag. Als dit gebeurt, kan de HS1 AED minder effectieve of ineffectieve therapie geven. Philips werkt actief aan ontwerpwijzigingen om dit probleem te elimineren, en verwacht de nieuwe elektroden later in 2022 te kunnen leveren. Betrokken klanten worden op de hoogte gesteld wanneer de nieuwe elektroden beschikbaar zijn. Het wordt door Philips aanbevolen dat gebruikers de HS1 AED en elektroden blijven gebruiken en de gesproken aanwijzingen van het apparaat volgen tijdens gebruik. Philips raadt u verder aan een reserve-elektrodecassette te bewaren bij uw HS1 AED.
In de bijlage vindt u het veiligheidsbericht van Philips met alle belangrijke informatie over het probleem.
 
Daarnaast kunt u aanvullende informatie zoals veel gestelde vragen vinden op:
https://www.philips.nl/healthcare/resources/landing/pads-medical-device-correction
 
AED-Partner informeert u over dit probleem omdat:
U volgens onze administratie in het (recente) verleden een AED van Philips waar deze elektroden bij geleverd zijn, of deze elektroden los bij ons heeft besteld. 
Wij een bevestiging van u willen ontvangen dat u heeft kennisgenomen van ons bericht en het veiligheidsbericht van Philips aangezien wij wettelijk verplicht zijn om u volgens de daarvoor geldende regels te (blijven) informeren totdat wij een bevestiging van u hebben ontvangen.
 
De acties die wij van u vragen:
Stap 1: Vul het digitale antwoordformulier in. U kunt hiervoor de rode button ‘Naar antwoordformulier’ onderaan deze mail gebruiken. Hiermee komt u in uw gepersonaliseerde digitale antwoordformulier waar uw gegevens al voor u ingevuld staan. (Functioneert de rode button ‘Naar antwoordformulier’ niet op uw computer, plak dan de link onder de button in het browservenster om de informatie op te halen en het antwoordformulier in te dienen.) N.B. Vanwege de gepersonaliseerde gegevens kan deze mail niet doorgestuurd worden.
 
Stap 2: Controleer uw bedrijfsgegevens in het antwoordformulier. Mochten er gegevens niet correct zijn of ontbreken, dan kunt u zelf uw gegevens aanpassen. Klik op de rode button ‘Bevestigen’ onderaan het formulier. 
 
Stap 3: Na bevestiging van uw gegevens ontvangt u van ons nog een mailbericht met een link waarmee u uw bevestiging definitief maakt. Klik op de link om uw bevestiging definitief te maken. 
 
Stap 4: Geef het Philips veiligheidsbericht in de bijlage door aan iedereen die hiervan op de hoogte moet zijn binnen uw organisatie of indien van toepassing aan een organisatie waar HS1 AED’s of elektrodecassettes zijn geplaatst. Dit geldt ook voor eventuele relaties aan wie u deze AED of elektrodecassettes heeft geleverd. 
 
 
Met vriendelijke groet,
AED-Partner
Ekkersrijt 4301
5692 DJ  Son en Breugel
 
 
 
Naar antwoordformulier
 
Werkt de button niet, kopieer dan onderstaande link in uw browser:
https://mailing.niomail.nl/landingpage.php?subid=0lkq7j1&ccode=px606p7d3qr1t38jpv6zkz7vferr7oo7xzjlio5rvr1y1zrzh238ryrr2n1vu671g&lid=jdp&nstatid=q7wj3&nid=lzvlq&statid=q7wj3&info=y0jvlk5&P=2